Etusivu
  
 Yritys
  
 Palvelut
  
   kotisivut
  
   luettelot
  
   esitteet, lehdet
  
   piirtäjäpalvelut
  
   viestintä
  
 Yhteystiedot
  

Uutiset

Vuosi: 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011

Uuma, terveysjulkaisu on ilmestynyt.Lehti on jälleen täynnä tärkeitä ja mielenkiintoisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä artikkeleita.


Lue lehti >>

 

Messutapahtumien jälkimarkkinointiin uusi palvelu, ContactMix


Haluatko kaikki irti messupanostuksesta? Jääkö aikaa jälkimarkkinointiin?
ContactMixin avulla huomioit tärkeät sidosryhmät ja potentiaaliset uudet asiakkaat helposti. Valitse ContactMix-valikoimasta työkalut, joita hyödynnät helposti ja tehokkaasti. ContactMix toimii yhdessä Procoden viivakoodi- ja ContactMate-reaaliaikaisen rekisteröintipalvelun kanssa.

ContactMix on yhteistyössä viestintätoimistojen Petraus ja Doctrina Viestintä kehittämä tuote.

Messumarkkinointiin työkalut, katso esite ja kysy lisää >>

Hyödynnä messutapahtuma huolella - contacmix-kotisivu


040 754 1673


050 576 2692


 

Puutarha-alan viestintää syksyllä


Puutarhanikkareiden lehti + uutiskirje jakaantui syyskuussa tehokkaana pakettina.
Lehti houkuttelee selaamaan ja uutiskirje antaa nopeat vinkit ja ideat joustavasti sekä tehokkaasti, kun tilaajina on alasta kiinnostuneita puutarhaihmisiä ja terassien somistajia.


Täältä voit ladata lehden koneellesi ja tutustu >>

Tilaa uutiskirje omaan sähköpostiisi, saat tiedot uutuuksista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa. >>

Lue uutiskirje >>

 

Uumasta ilmestyi ensimmäinen digiversio keskikesälläVuoden toinen lehti toteutettiin kesän kunniaksi digitaalisena. Sisältö on kuitenkin tuttua ja tärkeää naisille suunnattua terveysasiaa.
Lue Uuma 2/2016
 

Puutarhanikkarit kesälehti on jaettu ennen JuhannustaKesän säät vaihtelevat ja puutarhurit elävät sen mukaan. Aina löytyy valikoimista säitä kestäviä ihania uutuuksia ja perinteisiä taimia erityyppisiin puutarhoihin ja terasseille parvekkeita unohtamatta.

Lataa lehti itsellesi >>

 

Vuoden ensimmäinen Uuma-lehti on ilmestynytDoctrinan julkaisema naisten terveysopas Uuma on suunnattu terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille naisille ja terveydenhuollon henkilökunnalle. Uuman löytää maanlaajuisesti esim. lääkäriasemilta ja naisten kuntokeskuksista. Asiapitoinen sisältö on tuotettu yhdessä lääkärien ja muiden asiantuntijoiden kanssa.
Lue uusin Uuma tästä >>
 

Puutarhanikkareiden kevätlehti on ilmestynytKevään ensimmäinen lehti on tulvillaan ohjeita ja tarjouksia. Multasormet saavat luvan aloittaa kesän.

Lue lehti >>

 

Sähköalan vuosi käynnistyi perinteisesti messuilla JyväskylässäOlin mukana Sähköteknisen kaupan liiton (STK) osastolla messuilla.
Alalle käyttöön tullut Etim-luokitusjärjestelmä sai osakseen paljon huomiota ja kysymyksiä.
Kiitos, että sain olla mukana energisessä porukassa.
Tervehtii Anja

Julkaisu Jyväskylän Messujen sivulla:

Perjantaina päättyneet Jyväskylän Sähkö Tele Valo ja AV 2016 -messut onnistuivat erinomaisesti. Kolmen messupäivän aikana Jyväskylän Paviljongissa vieraili lähes 15.000 sähköalan ammattilaista.

Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja Ilari Tervakangas luonnehtii tunnelmaa messuhalleissa positiiviseksi.

”Messuilla viivyttiin useita tunteja ja vieraista monet viihtyivät täällä koko päivän. Tämä on tyypillistä Sähkö Tele Valo ja AV -messuille. Meille ei tulla vain piipahtamaan kotimatkalla töistä, vaan paikalle saavutaan tositarkoituksella ja näytteilleasettajien tarjontaan halutaan perehtyä kunnolla”, Tervakangas sanoo.

Messuvieraita saapui eri puolilta Suomea bussilasteittain. Ryhmämatkoja oli järjestetty paljon ja Etelä-Suomesta tultiin paikalle myös messujunalla. Kansainvälinen tapahtuma houkutteli runsaasti kävijöitä myös ulkomailta.

Seuraavat Sähkö Tele Valo & AV -messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 7.-9.2.2018.

Kuva: Jyväskylän Messut Oy

Julkaistu: 08.02.2016

 

Westermo avaa oman toimiston Suomeen alkaen 1. päivä tammikuuta 2016.Westermo suunnittelee ja valmistaa tietoliikennetuotteita kriittisen tärkeisiin järjestelmiin ja fyysisesti vaativiin ympäristöihin. Tuotteita käytetään sekä yhteiskunnan infrastruktuurijärjestelmissä kuten kuljetuksissa ja vesi- ja energiahuollossa sekä prosessiteollisuudessa kuten kaivosalalla ja petrokemian teollisuudessa.

Yritykselle perustettiin kotisivut konsernin ohjeita noudattaen. Sivun toteutti asiakkaan kanssa hyvässä yhteistyössä Petraus Oy ja teknisestä toteutuksesta vastasi ErgoRise.

Westermo.fi

 
 
  

Petraus Oy, puh. 050 576 2692,