Etusivu
  
 Yritys
  
 Palvelut
  
   kotisivut
  
   luettelot
  
   esitteet, lehdet
  
   piirtäjäpalvelut
  
   viestintä
  
 Yhteystiedot
  

Uutiset

Vuosi: 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011

Kiitos kuluneesta ja oikein hyvää vuotta 2016!Kiitos asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta mielenkiintoisten projektien parissa. Toivotan menestyksellistä uutta vuotta!

Anja
   
   
   

 

Uuma-lehti on ilmestynytDoctrinan julkaisema naisten terveysopas Uuma on ilmestynyt vuodesta 2012. Julkaisu on suunnattu terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille naisille ja terveydenhuollon henkilökunnalle. Uuman löytää maanlaajuisesti esim. lääkäriasemilta ja naisten kuntokeskuksista. Asiapitoinen sisältö on tuotettu yhdessä lääkärien ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

"Oli ilo työskennellä Riitta Rautakouran kanssa ja työstää lehti valmiiksi."

Anja

Lue Uuma-lehti >>

 

Puutarhanikkarit innostaa puutarhan syystöihin - syyslehti on ilmestynytEspoonlahdessa, Espoon keskuksessa ja Herttoniemessä toimiva Puutarhanikkarit, Taimia Oy julkaisi taasen värikkään, tarjouksia täynnä olevan syyslehden. On ilo työskennellä Katja Nikkarin kanssa taittajankin sydäntä lähellä olevien tuotteiden parissa.

Tutustu lehteen ja löydä oma viherpeukalosi >>

 

LVI-saneeraushanke sai oman tiedotuskanavan - hakanmaki.infoLVI-saneeraushanketta l. ”putkiremonttia” valmisteltiin pitkään jo usean vuoden ajan. Asiasta tiedusteltiin asukkailta syyskuussa 2013 osakaskyselyn muodossa. Kun kaikkien toiveet hankkeen mahdollisesta aloittamisesta, sen tarpeesta ja sopivasta ajankohdasta oli kartoitettu, asiasta oli helppo päättää yksimielisesti yhtiökokouksessa marraskuussa 2013.

Taloyhtiön tähän projektiin asettama ”Putkiryhmä” ryhtyi toimeen, hankkeelle perustettiin kotisivu ja sen lisäksi kaikki tiedotteet toimitetaan paperisessa muodossa osakkaille ja asukkaille tai vaihtoehtoisesti rappukäytävään tiedotteen luonteesta riippuen.

Petraus Oy toimii kumppanina hankevaiheen tiedottamisessa ja toteutti kotisivun ja tiedotteiden visuaalisen ilmeen. Kotisivun teknisestä toteutuksesta vastasi ErgoRise.

Projektin päätyttyä sivu on suljettu.

 

Electro-Hill uudisti kotisivunsa.Electro-Hill Oy:n toiminta kattaa sähkömekaanisten tuotteiden kokoonpanoa: piirikorttien ja elektroniikkalaitteiden sekä johdinsarjojen valmistusta.

Kotisivut uudistettiin ja parannettiin niiden löydettävyyttä hakukoneissa. Projektin toteutti asiakkaan kanssa hyvässä yhteistyössä Petraus Oy ja teknisestä toteutuksesta vastasi ErgoRise.

Electro-Hill

 

STK on julkaissut uudet oppaat sähköalan käyttöön.Sähkönumerot.fi ABC, josta löytyy perustietoja sähkönumeroinnista ja Sähkönumerot.fi-itsepalvelusta.

Teknisen nimen ohjeistus, josta löydät ohjeet Teknisen nimen muodostamiseksi.

Yleisnimisanasto, joka pitää sisällään kaikki harmonisoidut yleisnimet.

Suunnittelu ja toteutus Petraus Oy.

sähkönumerot.fi

 
 
  

Petraus Oy, puh. 050 576 2692,