Etusivu
  
 Yritys
  
 Palvelut
  
   kotisivut
  
   luettelot
  
   esitteet, lehdet
  
   piirtäjäpalvelut
  
   viestintä
  
 Yhteystiedot
  

Uutiset

Vuosi: 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011

Rakennus ja Remontointi Huuki Oy on uusinut kotisivutRakennus ja remontointipalveluja tarjoava espoolainen Huuki Oy uusi kotisivunsa. Yrityksessä panostetaan laadukkaaseen kotimaiseen työhön.


www.huuki.fi

 

Kevätpuutarha-messujen käynnistyspäivänä julkaistiin sopivasti Puutarhanikkarit - Taimia Oy:n kotisivutPuutarhanikkarit - Taimia Oy:lle toteutettiin uudet sivut, joissa merkittävimpänä uutuutena on tietokantapohjainen tuoteluettelo, josta on helppo tehdä valintoja ja ostoslistoja.

Taimia Oy on vireä ja palveleva puutarha-alan erikoisliike, joka on palvellut puutarha-alan harrastajia kuin sen ammattilaisia pääkaupunkiseudulla jo yli 30 vuoden ajan.

www.taimia.fi

 

Kotisivut Espoon YrittäjänaisillePetraus Oy toteutti energiselle joukolle yrittäjänaisia kotisivun.

Yhdistyksen taival lähti liikkeelle yhdestä kirjeestä. Kirje johti Espoon Yrittäjänaisten perustamiskirjan allekirjoittamiseen Tapiolan keskustornissa, Innodean toimitiloissa 15.5.2012.
Lue Jaana Sorvalin kirje.

""Lyhyen yrittäjyyteni aikana olen ruvennut kaipaamaan naisyrittäjäverkostoa, jossa yhdessä olisi mahdollista jakaa kokemuksia ja pohtia parantamisen paikkoja. Uskon, että etenkin yksin- ja pienyrittäjille tällaiset verkostot ovat elintärkeitä. Onhan verkostoista mahdollista löytää uusia kumppanuuksia ja työmahdollisuuksiakin. Minäkin etsin koko ajan pätevää ja paikallista tilitoimistoa, graafikkoa ja nettisivujen tekijää... Varmasti muillakin naisyrittäjillä on vaikka yrityksen näkyvyyteen liittyviä tarpeita, jotka usein jäävät tuonnemmaksi muiden kiireiden keskellä.

Olin yllättynyt, ettei Espoossa ole omaa naisyrittäjäjärjestöä. Minulla olisi intoa lähteä perustamaan Espooseen omaa yrittäjänaisten yhdistystä, jos löytäisin myös muita innokkaita naisia mukaan tähän työhön. Yksin emme voi tehdä paljoakaan, mutta yhdessä vaikka mitä!

Minun mielestäni Espoon yrittäjänaiset olisi järjestönä aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, jossa yhdessä pohdittaisiin yrittäjyyden koko kenttää, yrittäjyyden ja perheen yhdistämisen kipukohtia, palkkatyön ja yrittäjyyden yhdistämistä ja ajankohtaisten poliittisten teemojen vaikutuksia yrittäjyyteen. Espoon yrittäjänaiset olisi näkyvä edellä kävijä, jossa naiseus on vahvuus ja voimavara. Tuomalla asiantuntijuutemme ja omat verkostomme yhteen, meillä on mahdollisuus vaikuttaa."

www.espoonyrittajanaiset.fi

 

Innodea Oy:n uusi kotisivu ja graafinen ohjeistusInnodea Oy on suomalainen asiantuntijapalveluyritys, jonka osaaminen kattaa useat yrityksen johtamisen ja kehittämisen osa-alueet ulottuen muutoksen läpivientiin ja niitä toteuttavien ihmisten sparraukseen ja mentorointiin.

Petraus Oy toteutti Innodealle kotisivun ja uuden visuaalisen ilmeen ja sekä graafiset ohjeet. Graafisen suunnittelijana toimi Richard Luoto, kotisivun ilmeen ja toiminnallisuuden toteutti Anja Parvela ja teknisestä puolesta vastasi Juho Parikka.

www.innodea.fi >>

 
 
  

Petraus Oy, puh. 050 576 2692,