Etusivu
  
 Yritys
  
 Palvelut
  
   kotisivut
  
   luettelot
  
   esitteet, lehdet
  
   piirtäjäpalvelut
  
   viestintä
  
 Yhteystiedot
  

Uutiset

Vuosi: 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011

Viestintäapua LVI-saneerauskohteeseen-kotisivu - kirkkosalmentie.info -avattiinAsunto-osakeyhtiöt tilasivat Petraus Oy:ltä viestintäpaketin tiedottamisen avuksi, jotta asukkaat ja osakkaat saavat mahdollisimman ajantasaista tietoa haasteellisessa ryhmäkorjaushankkeessa. Viestintäpaketin osana julkaistiin kotisivu, joka saa lisäsisältöä hankkeen edetessä.
Rakentajakonsulttina toimii Prima Plan Oy, Petri Saukkonen.

Kotisivun visuaalisesta ulkoasusta ja rakenteellisesta sisällöstä vastaa Petraus Oy ja teknisestä toteutuksesta ErgoRise.
23.11.2012

 

Get in the game sai uudet kotisivutGet in The Game ja Benkku jatkavat hyvää työtään innostaen ja kannustaen nuoria liikunnan pariin. Petraus Oy toteutti uudet kotisivut.
www.getinthegame.info
 

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2013!Kiitos kuluneesta vuodesta ja onnea sekä menestystä alkavalle vuodelle.
 

Custone-betonirakentamisen ammattilainen sai uudet kotisivutSuomessa korjataan vuosittain 150 siltaa, joissa jokaisessa poistetaan kloridi-saastunutta betonia ja useassa tapauksessa joudutaan myös korjaamaan jo pilalle ruostuneita raudoituksia. Samanlaista korjausta tehdään myös laitureille ja erilaisille vedenalaisille rakenteille jotka ovat kosketuksissa tai lähellä merta ja sen aiheuttamaa kloridirasitusta.

Mutta nyt näihin ongelmiin on ratkaisu: CUSTONE-menetelmä

 

emcinfo.fi on julkaistuEMC-info -sivulle on kerätty keskeisimpiä säädöksiä ja tapahtumia koskien EMC-suojausta. Siellä esitellään myös ratkaisuja sen toteuttamiseksi uudis- ja saneerauskohteissa. Rittal Oy yhdessä kotimaisen valmistajan, Rentratek Oy kanssa tarjoaa kustannustehokkaan rEMCi-muuntamoratkaisun.

Petraus Oy toteutti sivun visuaalisen ilmeen ja rakenteen ja teknisestä puolesta vastasi Ergorise.


www.emcinfo.fi - tutustu lisää ja lähetä kysymyksiä >>

 

Teollisuuden Hankintauutiset on ilmestynytAMT Hakemistojen amt.fi toimialakohtaiset vuosikirjat ovat saaneet rinnalleen uuden konseptin – Teollisuuden Hankintauutiset. Teollisuuden Hankintauutiset täydentää ja monipuolistaa toimialakohtaisten vuosikirjojen tarjontaa esittelemällä yritysten osaamisalueet artikkelimuodossa.
Teollisuuden Hankintauutiset tavoittaa kattavasti painettuna lehtenä, sähköisenä uutiskirjeenä ja internetissä suunnittelijat ja ostajat teollisuudessa sekä myös tuotannon hankinnoista ja teollisuuden kunnossapidosta vastaavat henkilöt.

Petraus Oy oli mukana toteuttamassa painetun lehden ja sitä tukevan sähköisen uutiskirjeen.


Teollisuuden hankintauutiset - tutustu uutiskirjeeseeen >>

 

Bernard Harris ja Get in The Game auttaa nuoria, Petraus avusti Facebook-sivun luomisessa.


Tutustu Facebook-sivuun >>

Jokavuotinen koripalloleiri alkaa jälleen.

Get In The Game -ohjelma (GITG) sai alkunsa viisi vuotta sitten ajatuksesta hyödyntää huippu-urheilijoiden vaikutusmahdollisuuksia opettajina ja tiedonjakajina liittyen alkoholin ja huumeiden väärinkäytön vaaroihin. Tätä nuorille suunnattua ohjelmaa on toteutettu suorittamalla kouluvierailuja 20-25 kertaa vuodessa. GITG on myöskin ollut aktiivinen osallistuja 2009 Helsinki Human Rights -projektissa ja Ruusutorpan maahanmuuttajille suunnatun iltapäiväkerhon järjestämisessä.
Aloitettuamme GITG on kasvattanut suosiotaan ja olemme pystyneet laajentamaan sen toimintaa ja aloittamaan uusia ohjelmia seuraavasti:
1. GITG Tennisleiri, 2. Heads Up -ohjelma, 3. Keep It Clean And Keep It Real antidoping DVD, 4. GITG Koripalloleiri.

 

Petraus Oy mukana perustamassa Espoon Yrittäjänaiset ry:tä


Oli kunnia olla mukana perustamassa yhdistystä Espooseen. Tervetuloa liittymään mukaan ja saamaan voimaa ja tukea mielenkiintoisella yrittämisen polulla. t. Anja Parvela

www.yrittäjänaiset.fi >>
Liittymislomake >>

 

Facebook-markkinointi ja sosiaalisen median hallinta


Markkinointi sosiaalisessa mediassa mm. Facebookin kautta on melko uutta useammille meistä, mutta se on tullut jäädäkseen ja siitä on otettava selvää. Otetaan kanssanne "härkää sarvista", olemme apuananne. Istutaan alas ja kartoitetaanyrityksenne sijoittuminen kentällä ja tehdään suunnitelma, ota yhteyttä. >>
 

Kesäapulainen kateissa?Yksi kustannustehokas keino hoitaa kesänajan työt on niiden ulkoistaminen.

Kesäajan työt voivat muodostua ongelmaksi, vaikka ne olisivat vain yksittäisistä välttämättömiä projekteja. Joustava mainostoimisto voi hoitaa puolestasi ne ja saat itse rentoutua lomasta nautiskellen. Jos henkilöresurssinne eivät jousta riittävästi lomasesonkina, harkitse töiden ulkoistamista.

Ota yhteyttä Petraukseen, niin mietitään yhdessä mahdollisuuksia.

Soita 050 576 2692 /Anja

 

Onnea Rentratek Oy ja Rittal Oy:lleSähköValoTeleAV-messuilla palkittiin innovatiivisia tuotteita. Rentratek oli yksi kunniamaininnan saaneista yrityksistä. rEMCi-ekomuuntamo, joka ratkaisee EMC-suojauksen uudenlaisella menetelmällä tuoden mukanaan kustannus- ja tilasäästöjä. Petraus Oy onnittelee.

Lisätietoja tuotteesta:
Rentratek Oy,
Sakari Peltoniemi
puhelin: 0400 570 592,
sähköposti: sakari.peltoniemi@rentratek.fi
www.rentratek.fi

Kuvat ja lehdistömateriaalit
Petraus Oy
info@petraus.fi

 

Team Petraus ja Dolomiten LaufTeam Petraus osallistui Itävallassa perinteiseen Dolomiten Lauf-hiihtotapahtumaan. Tunnelma ja sää olivat aurinkoisia sekä ladut hyvässä kunnossa vähäisestä lumitilanteesta huolimatta.
dolomitensport.at
 

Petraus Oy toteutti helposti ja nopeasti Rentratek Oy:n kanssa messu-uutiskirjeenEMC-suojaukseen erikoistunut Rentratek Oy mukana SähköValoTeleAV-messuilla.
Toteutimme yhdessä messu-uutiskirjeen, joka toimii samalla messukutsuna.

Perinteisille SähköValoTeleAV-messuille Jyväskylään kokoontuu alan ihmiset tutustumaan uutuuksiin ja tapaamaan toimittajia.

SähköValoTeleAv2012-Rentratek kutsukirje >>

 
 
  

Petraus Oy, puh. 050 576 2692,