Etusivu
  
 Yritys
  
 Palvelut
  
   kotisivut
  
   luettelot
  
   esitteet, lehdet
  
   piirtäjäpalvelut
  
   viestintä
  
 Referenssit
  
   kotisivut
  
   luettelot
  
   esitteet, lehdet
  
   viestintä
  
 Yhteystiedot
  
 Uutisia
  

Viestintäreferenssit

Viestintäpaketit


Petraus on ollut mukana useissa LVI-saneerausprojekteissa tiedottajan roolissa. Projekteissä keskitytään suunnitteluvaiheeseen ja hankevaiheeseen, jotta avoimella ja tehokkaalla viestinnällä saadaan hankkeelle hyvä startti jo alkumetreillä. Saneerauskohteena olevat talo-osakeyhtiöt ovat saaneet remonttiviestintäänsä ulkopuolisen ja ammatillisen näkökulman sekä yhtenäisen visuaalisen ilmeen kaikkiin materiaaleihin.

Sähköiset uutiskirjeet


Lara´s Secret -uutiskirjeet


Lara´s Secret, alusvaateliike Kauniaisissa, joka palvelee Espoon ja Kauniaisten alueen asiakkaita. Pienestä kivijalkaliikkeestä saat yksilöllistä ja hyvää palvelua. Merja Valtonen palvelee sinua yksilöllisesti ja huolella. Voit liittyä hänen uutiskirjelistalle, joka toteutetaan Petrauksen kanssa yhteistyössä.
Tilaa Lara´s Secret -uutiskirje >>


PuutarhaNikkarit -uutiskirjeet


Puutarhanikkarit on vireä ja palveleva puutarha-alan erikoisliike. Puutarha-alan suomalaisena perheyrityksenä takaa, että saatavillasi on laaja valikoima parhaita mahdollisia tuotteita ja ystävällistä, asiantuntevaa palvelua. PuutarhaNikkarit on espoolainen perheyritys, jolla on myymälöitä Espoossa ja Helsingissä.
Tilaa Puutarhanikkarit -uutiskirje liittymällä kanta-asiaakkaaksi joko myymälässä tai täällä >>
Viestintäreferenssit_petraus-220
  

Petraus Oy, puh. 050 576 2692,